Esko

Esko este un furnizor global de solutii integrate pentru industria ambalajelor, finisare signalistica, imprimare comerciala si publicarea profesionala. Produsele si serviciile Esko ajuta clientii sa creasca productivitatea, sa reduca timpul pana cand un produs ajunge pe piata, sa reduca costurile, sa extinda afacerea si sa imbunatateasca profitabilitatea.

Portofoliu

Esko este lider de piata la nivel mondial cu software pentru crearea operelor de arta (ilustratiilor, grafica), design structural, pre-productie, automatizarea fluxului de lucru, asigurarea calitatii si colaborare online. Solutiile Esko sprijina si gestioneaza procesele de ambalare si imprimare pentru proprietarii de brand, comercianti cu amanuntul, designeri si producatori de ambalaje.

Sistemele flexo CDI computer-to-plate si sistemele digitale Kongsberg pentru finisare, completeaza portofoliul pentru industriile ambalajelor, etichetelor, signalistica si afisaje.

Enfocus, cu suita sa de instrumente PDF pentru designerii grafici si profesionistii de productie in imprimare, este de asemenea, parte a Esko.

Produse

Neo

Neo