Color Engine

REPRODUCEREA CULORILOR CU ACURATETE

Combinatia unica de profilare a culorilor spot si modelare spectrala a cernelii ofera precizie absoluta si previzibilitate pentru simularea culorilor spot.

In combinatie cu baza de date cu culori, Color Engine Pilot ofera instrumentul perfect pentru crearea si mentinerea de culori critice pentru brand, crearea de profile pentru culori spot precum si alte setari ale conversiei de culoare. Color Engine mentine consistenta culorilor intr-un mediu de productie prin asigurarea ca fiecare aplicatie sau operator lucreaza cu aceeasi culoare.

Color Engine foloseste informatia spectrala a culorii pentru a pastra cu adevarat independenta culorii. Lucrul cu date spectrale inseamna ca puteti specifica sursa necesara de lumina atunci cand se efectueaza managementul de culoare. Acum este posibila gestionarea culorii pentru fiecare dispozitiv folosit in productia de ambalaje si imprimari, inclusiv monitoare, proffere, presa, presa digitala. Color Engine de asemnea faciliteaza conversia intre spatii de culoare diferite: RGB, CMYK, Spot sau MultiColor.

Color Engine de la Esko este singurul mediu de productie prepress care se conecteaza la workflow-ul revolutionar PantoneLIVE. Standardele precise de culoare sunt definite in norul PantoneLive, pe baza unei imprimari reale pe un substrat real.

Aceste culori sunt apoi partajate la toate partile lantului de aprovizionare de ambalare, facand posibila existenta unui workflow cu adevarat integrat, de la design pana la imprimare.

Toata lumea are nevoie de acces la aceleasi informatii de culoare. PantoneLive creaza un mediu de predictibilitate a culorii, astfel incat deciziile critice legate de culoare sa fie facute in avans iar culoarea produsa in mod consecvent sa poata fi livrata la raft.

Mai multe informatii pe site-ul PantoneLIVE. http://www.pantone.com/pages/pantone.aspx?pg=20984